Samsung представить ще три версії Galaxy Z Fold, що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 2 5G ще толком не надійшов у продаж, а в мережі вже з’явилися перші подробиці про його ймовірні наступників. Причому саме так – у множині.

Як пише джерело з посиланням на інсайдера, в наступному році Samsung випустить цілих три моделі лінійки Galaxy Z Fold, і всі вони, само собою, отримають гнучкі екрани. Мова про пристрої Galaxy Z Fold Lite, Galaxy Z Fold S і Galaxy Z Fold 3. Вже є і деякі технічні деталі. Так, Galaxy Z Fold Lite отримає екран з безбарвного поліміда, в той час як в Galaxy Z Fold 3 буде використовуватися ультратонкі скло. Також флагману лінійки приписаний стилус. Причому впровадження стилуса в смартфоні з гнучким екраном робить цю модель потенційно найдорожчою в лінійці Samsung. Але найдорожчий не означає найцікавіший. На лаври такого пристрою претендує Galaxy Z Fold S – екран якого, нібито, зможе розкладатися і назовні, і всередину.

Новинки вийдуть в наступному році, вартість базової моделі Galaxy Z Fold Lite не перевищить $ 1000, а ціна Galaxy Z Fold 3 точно перевалить за позначку в $ 2000. Що ж стосується правдивості ці даних, то поки вони віднесені до розряду чуток, але інсайдер, який опублікував ці дані, в минулому році одним з перших передбачив розробку Galaxy Fold 5G, так що у нього напевно є якісь джерела, близькі до компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.