Унікальний смартфон LG Wing з поворотним екраном показали наживо

Навесні з’явилися перші відомості про незвичайний смартфон південнокорейської компанії LG, який проходить під кодовою назвою Wing. Він оснащений дисплеєм, що обертається, під яким ховається додатковий екран меншою діагоналі.

Тепер же в Мережі з’явився відеоролик, вперше демонструє пристрій в робочому стані. На верхньому поворотному екрані запущено додаток для навігації, а другий дисплей містить меню музичного програвача. Коли надходить дзвінок, на ньому можна прийняти виклик, при цьому додаток навігації продовжує працювати в звичайному режимі.

З чуток, діагональ основного екрану повинна становити 6,8 дюйма, при цьому нижній екран буде квадратним (співвідношення сторін 1: 1), а його діагональ складе 4 дюйма. Імовірно, LG Wing буде побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 765 або 765G. В основній камері буде встановлений головний датчик зображення роздільною здатністю 64 Мп.

На додатковому дисплеї може відображатися клавіатура, а також додаткова інформація, пов’язана з контентом основного екрану. Наприклад, на маленькому екрані можуть знаходитися інструменти для редагування фотографій або відеороликів. Ще один варіант використання такої зв’язки – перегляд повноекранного відео в YouTube на основному екрані з читанням коментарів на додатковому дисплеї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.