З’явилася свіжа інформація про захисне скло гнучкого флагмана Samsung Galaxy Z Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс нового гнучкого флагмана Samsung Galaxy Z Fold 2 відбувся одночасно з іншим смартфоном компанії – Galaxy Note 20. Але якщо про захисному склі останнього інформація з’явилася мало не відразу після презентації, відомостей про те, що саме захищає екран нового Fold не було до останнього. На щастя для потенційних власників гнучкого телефону південнокорейського гіганта, ця інформація все ж стала загальнодоступною.

Так, якщо вірити даним інтернет-інсайдера, новенький Galaxy Z Fold 2 також оснащений захисним склом Gorilla Glass Victus або, як його ще називають, Gorilla Glass 7. Точно така ж захист використовується і в вищезгаданому Galaxy Note 20. Варто відзначити, що в мережі є безліч суперечливих відгуків про нову розробку компанії Corning – одні її безустанно хвалять, називаючи кращим, що робила компанія за всю історію, а інші ставлять їй в провину те, що вона часом не справляється навіть з тими ударами, про які було офіційно заявлено.

До слова, згідно з цією витоку, Gorilla Glass використовується лише для захисту зовнішнього скла – як йдуть справи з внутрішнім дисплеєм, поки що невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.