Новий недорогий iPhone SE стане ще дешевший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно Apple представила свій новий недорогий смартфон – iPhone SE (2020). Пристрій став ідейним продовженням iPhone  який вийшов в 2016 році в застарілому на момент виходу корпусі. І ось, судячи з останніх даних, компанія вже менш, ніж через рік після виходу новинки, має намір зробити її ще дешевше.

Так, якщо вірити інтернет-инсайдеру під ніком Apple Lab, вже зовсім скоро, відразу ж після виходу лінійки iPhone 12, більш старі пристрої (новий iPhone SE і iPhone XR) впадуть в ціні. При цьому, що важливо, досить авторитетний у світі витоків користувач повідомляє, що дана інформація йде по “офіційної лінії”.

Оновлені ціни на iPhone SE (2020) і iPhone XR становитимуть 350 доларів (замість колишніх 400) і 500 доларів (замість колишніх 550) відповідно. Також джерело повідомило, що ціна базових версій iPhone 12 і 12 Pro складе 700 і 1 000 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.