Після анонсу iPhone 12, Apple значно знизить вартість iPhone SE 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує знизити цінник на iPhone SE 2020 року випуску відразу після випуску смартфонів з серії iPhone 12 восени цього року. Як повідомляє, авторитетний інсайдер з ніком Apple Lab, вартість нового iPhone SE буде зменшена на $ 50 і складе $ 349.

За словами аналітика, Apple зменшить цінник на iPhone SE і iPhone 11, прибравши всі інші актуальні моделі iPhone з продажу. Компанія перестане продавати в тому числі iPhone 11 і iPhone 11 Pro, за аналогією з тим, як в минулому році Apple завершила продажу iPhone XS / XS Max після запуску нових моделей.

Офіційна вартість iPhone SE 2020 року ще не змінювалася після виходу смартфона навесні. Проте, в авторизованих рітейлерів Apple були вже двічі знижки на дану модель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Apple розробляє три нових бюджетнимх моделі iPhone.  Перший такий смартфон повинні анонсувати в березні 2021 року. Крім того, зазначено, що готується до анонсу 6,1-дюймовий iPhone з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців Touch ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.