Xiaomi Mi 10 Ultra може з’явитися в продажу за межами Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

11 серпня Xiaomi представила новий флагманський смартфон Mi 10 Ultra, випуск якого приурочений до 10-річного ювілею компанії. Трохи пізніше стало відомо, що Xiaomi планує продавати цю новинку тільки в Китаї і не хоче випускати її за межі країни.

Звичайно, це засмутило фанатів Xiaomi по всьому світу, адже Mi 10 Ultra вийшов по-справжньому видатним. У цього смартфона екран діагоналлю 6,67 дюйма з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою режиму HDR10 +, процесором Qualcomm Snapdragon 865, до 16 ГБ оперативної пам’яті, до 512 ГБ в накопичувачі, набір з чотирьох камер з 120-кратним зумом і керамічний або прозорий скляний корпус.

Компанія DxOMark поставила Mi 10 Ultra на перше місце за якістю фотозйомки. Ще одна відмінна риса цього смартфона – підтримка 120-ватної зарядки, завдяки якій акумулятор ємністю 4500 мАг можна зарядити за 0 до 100% всього за 23 хвилини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Change.org з’явилася петиція, яка закликає Xiaomi випустити Mi 10 Ultra за межами Китаю. Якщо вона набере достатньо велике число підписів, компанії не залишиться нічого іншого, крім як прислухатися до побажання своїх фанатів. З урахуванням своїх видатних характеристик і відносно скромною ціни, Mi 10 Ultra має всі шанси стати загальносвітовим хітом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.