Дисплей iPhone 12 розчарує користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, повідомив, що екрани 120 Гц просто не встигають додати в iPhone 12, так що шанувальникам смартфонів Apple, швидше за все, доведеться чекати ще рік.

Висока частота оновлення стала асоціюватися з флагманськими смартфонам 2020 року. Сьогодні екран з частотою оновлення 120 Гц вважається новим стандартом, дисплей 90 Гц активно використовуються в середньому ціновому сегменті, а 60-герцеві екрани вважаються застарілими. Судячи з усього, iPhone 12 отримає екран з частотою 60 Гц.

Випуск iPhone, судячи з численних інсайдів буде відкладений на жовтень цього року. Причина полягає в проблемах з поставками. Росс Янг уточнив, що Apple змогла отримати дисплейні панелі з частотою 120 Гц для Pro-версій iPhone 12, проте на виробництво досі не надійшли мікросхеми драйвера дисплея. Тепер Apple доведеться або ще сильніше змістити дату презентації iPhone, щоб дочекатися відсутніх компонентів, або ж випускати iPhone 12 з 60-герцевими екранами. Росс Янг чув від своїх інформаторів, що Apple вибрала другий варіант.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.