Samsung Galaxy Z Flip отримав багато нових функцій

Південнокорейська компанія Samsung опублікувала свіже оновлення програмного забезпечення One UI 2.5 для свого гнучкого смартфона Samsung Galaxy Z Flip, який, хоч і не є бестселером, продається досить непогано на тлі інших гнучких телефонів.

Як повідомляє SamMobile, останнє оновлення містить серпневі виправлення системи безпеки операційної системи Android і приносить кілька нових функцій. Оновлення з номером версії F700U1UEU2BTGE має розмір 1 157 МБ.

Зокрема, в камеру був доданий покращений режим відеозапису Pro, в якому користувачі можуть самостійно вибирати, який мікрофон смартфона буде використовуватися для запису звуку. Тепер звук можна записувати з мікрофонів, підключених по Bluetooth і USB. Також додана нова можливість запису відео зі співвідношенням сторін 21:9.

Інші зміни включають додаток нової опції для запиту пароля з’єднання Wi-Fi з збереженого контакту, відображення результатів пошуку YouTube в пошуку по клавіатурі Samsung, підтримку використання розділеної клавіатури в альбомному режимі і багато іншого. Крім того, є підтримка використання стікерів Bitmoji в меню Always On Display.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.