Нова інформація про Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 8 – один з найбільших телефонів, які коли-небудь створювали в Samsung, не кажучи вже про те, що це одна з найкращих. Тому немає ніяких сумнівів в тому, що компанія хоче перевершити її успіхом у 2018 році за допомогою Samsung Galaxy Note 9.

Отже, ми підсумовуємо всі чутки про Galaxy Note 9 разом із нашим аналізом та деякими функціями та покращеннями, які ми найбільше хочемо побачити в ньому.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Останнє оновлення, дизайн, ціна та дата випуску

Давайте приступимо до справи:

Що це? – Samsung Galaxy Note 9 – це наступний провідний смартфон від Samsung.
Дата випуску? – Можливо, це буде в серпні 2018 року.
Ціна? – буде вищою 929 доларів.

Дата та ціна Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 8 був оголошений 23 серпня і випущений у вересні 2017 року, а Samsung Galaxy Note 7 дотримувався подібного графіка в 2016 році. Таким чином, є надія, що Samsung Galaxy Note 9 буде оголошений наприкінці серпня 2018 року і буде в магазинах до кінця вересня.

За словами “Інвестора”, деякі аналітики ринку смартфонів вважають, що його можна буде реалізувати на початку серпня. Окрім того, те джерело стверджує, що Samsung планує зібрати прототип готового пристрою протягом першого кварталу 2018 року.

Нагадаємо, що Galaxy Note 8 продана за ціною 929 доларів, безумовно, Samsung не знизить ціну Note 9, особливо зараз, коли компанія Apple ще більше підняла ціни на  на смартфони за допомогою свого iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Останнє оновлення, дизайн, ціна та дата випуску

Samsung Galaxy Note 9: новини та чутки

Найбільша увага приділяється сканеру відбитків пальців, який, як очікується, буде інтегрований під дисплей Note 9.
За чутками, як Samsung, так і Apple працюють над цим, але в цьому році це було невдало, через що Samsung перенесла сканер на задню панель Samsung Galaxy S8 / Note 8, а Apple розробила технологію Face ID для iPhone X.

Останні слухи з цього питання надходять від аналітиків KGI Securities, які вважають, що сканер не буде готовий до дебюту на Samsung Galaxy S9, але буде вбудований в Note 9.

Ще більш амбіційною метою може бути наявність гнучкого дисплея. Це те, над чим  Samsung працював ще довше, і тепер президент Samsung і заявив, що компанія планує запустити телефон з гнучким екраном у наступному році.
Тим не менш, це тільки в тому випадку, якщо компанія зможе подолати деякі невирішені проблеми. Але навіть якщо це вийде в 2018 році, то, швидше за все, не на Note 9, хоча, як ви знаєте, Samsung в минулому оснащувала Note телефони з новітніми інноваційними технологіями.

І все-таки у нас є фотографія патенту, опублікованого компанією Samsung, яка розкриває дизайн телефону з екраном, що викривляється праворуч.
Припустимо, це незвичний погляд на телефон і зовсім не відрізняється від дизайну Note 8, тому ми скептично ставимось до гнучкого дисплея для Note 9, однак ми не можемо спростовувати це припущення.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Останнє оновлення, дизайн, ціна та дата випуску

Є й інші речі, які, на наш погляд, повинні бути в Galaxy Note 9.

По-перше, ми майже впевнені, що у нього буде великий Super AMOLED-дисплей, стилус-ручка та щонайменше 6 ГБ оперативної пам’яті, які містяться в Note 8.
Також, ймовірно, він буде оснащений подвійною камерою на задній панелі, і, можливо, з деякими покращеннями.
На основі минулих моделей, Note 9, ймовірно, буде випущена в двох версіях: з чіпсетом Snapdragon або з Exynos.

Ми обговорили чутки, і тепер поговоримо про те, що ми хочемо побачити в Note 9

1. Сканер інтегрований на дисплей

За чутками, це буде чудовою функцією для телефону. Як показав досвід, розташування сканера на задній панелі незручне.
Крім того, він виділить Galaxy Note 9 серед інших високопродуктивних телефонів.
Ми впевнені, що Samsung працює у цьому напрямку, і головне питання в тому, чи буде він готовий до початку запуску в Note 9. 2. Якість звуку.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Останнє оновлення, дизайн, ціна та дата випуску

2. Єдиний динамік Samsung Galaxy Note 8 не вражає.

У Samsung Galaxy Note 8 є багато чудових речей, але його динамік не потрапляє до цього списку.
Він має тільки один динамік, тому для Note 9 ми хочемо, принаймні, два динаміки, і було б ідеально, якщо вони були розташовані на передній панелі телефону, а не знизу. З огляду на розмір Note 9, можливо, це можна зробити, щоб забезпечити дійсно гарний звук.

3. Покращеноий Bixby

Bixby є однією з основних функцій флагмана Samsung у 2017 році, але в нинішньому вигляді вона залишає бажати кращого, тому багато користувачів просто вимкнули кнопку, яка запускає помічник Bixby.
До того часу, коли буде випущений Note 9, ми хочемо, щоб він був справжнім помічником і міг конкурувати з Сірі.
Але незалежно від того, наскільки це добре, ми також хочемо, щоб можна було відключити кнопку Bixby, якщо нам це не потрібно.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Останнє оновлення, дизайн, ціна та дата випуску

4. Дводенний термін служби акумулятора

Samsung був консервативний за розміром акумулятора Galaxy Note 8, і це пов’язано з тим, що сталося з Note 7, але що ми маємо зараз: якщо Note 8 може працювати без заряджання цілий день, то вам, мабуть, доведеться поставити на живлення його вночі, крім того, він не заряджається так швидко, як попередні флагмани Samsung.

Можливо, це необхідна запобіжність, але якщо Samsung зможе знайти спосіб забезпечити дводенний режим роботи з Note 9 без зарядки та знайде дуже швидкий спосіб заряджати телефон, ми будемо дуже раді.

5. Поліпшення сканування особи

Технологія Face ID, ймовірно, є основною функцією iPhone X, але це не перший телефон для підтримки сканування особи. Samsung Galaxy Note 8 також оснащений цією функцією, але, на жаль, вона не ідеальна, що означає, що вона не дуже надійна, і поки не може замінити сканер відбитків пальців.

Тому ми хочемо покращити технологію сканування особи в Galaxy Note 9. І якщо він може досягти більш надійного рівня, ніж пропонує Face ID, тоді Samsung стане справжнім переможцем.

6. Подібна ціна

Враховуючи те, що він, ймовірно, стане одним із найпопулярніших телефонів у 2018 році, ми не очікуємо, що Samsung запустить Galaxy Note 9 за більш низькою ціною, ніж Galaxy Note 8, вартістю 929 доларів.
Тим не менш, якщо він зможе зберегти аналогічну цінову дужку, не переоцінюючи її, він може підірвати продажі Apple, враховуючи, що iPhone X починається з $ 999.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Останнє оновлення, дизайн, ціна та дата випуску

7. Ще менша структура

Майже вся фронтальна панель Note 8 займає екран, але на верхній і нижній поверхні залишаються невеликі панелі. Ми хотіли б, щоб Samsung зменшив або знищив їх в Galaxy Note 9, принаймні, на лінії Essential Phone або iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9 (2018) Характеристики  телефону

  •  Фронтальне / Заднє скло (Горила скло 6), алюмінієва рамка
  •  Сертифікований IP68 – пил / водонепроникний
  •  Стилус
  •  Супер AMOLED FHD + екран
  •  6.4-дюйм Infinite X-Notch Display
  •  Роздільна здатність 1440 x 2960 пікселів
  •  18,5: 9 формат
  •  Corning Gorilla Glass 6
  •  3D Touch (лише для домашньої кнопки)
  •  Завжди на дисплеї
  •  ОС Android 8.0 (Oreo)
  •  Exynos 9810 Octa – EMEA
  •  Qualcomm Snapdragon 845
  •  Adreno 630
  •  Слот для карт пам’яті до 256 ГБ
  •  6/8 ГБ оперативної пам’яті
  •  64/128/256 Гб зберігання
  •  16MP основна подвійна камера f / 1.7, PDAF, OIS, 3x оптичний зум, світлодіодний спалах
  •  13MP Front Camera f / 1.7, 1440p, Auto HDR
  •  3.5mm Audio Jack
  •  USB 3.1, Type-C
  •  Відбиток пальця (заднім способом)
  •  Сканер відбитків пальців всередині дисплея для оплати
  •  Samsung Pay (сертифікована Visa, MasterCard)
  •  Швидке заряджання акумулятора (Quick Charge 4.0)
  •  Qi / PMA бездротовий заряд
  •  Незнімна літій-іонна батарея 3850 мАг

Якщо вам сподобався цей дивовижний дизайн концепції Samsung Galaxy x8, будь-ласка, будь-ласка, будь-ласка, надрукуйте, поділіться та коментуйте. Щоб отримати більше оновлень, налаштуйте.

 Ми не несемо відповідальності та не гарантуємо, що інформація на цьому відео буде точно відповідати 100%. Дивитись Детальніше … Спасибі!

За матеріалами: https://targetyoutube.com/samsung-galaxy-note-9-latest-update-design-price-release-date/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.