Потенційний хіт Google Pixel 4A 5G на великих рендерах і на живому фото поруч з Pixel 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові зображення смартфона Google Pixel 4A 5G. З огляду на, наскільки популярним виявився Pixel 4A, Pixel 4A 5G може не тільки повторити успіх, а й перевершити його, адже в новинці використовується більш потужна SoC Qualcomm Snapdragon 765G замість Snapdragon 730. А ще є модем 5G.

Але якщо в плані техніки Pixel 4A 5G дійсно виявиться краще, то в зовнішньому вигляді ніяких змін немає: рендери, опубліковані надійним джерелом, демонструють повну схожість зі звичайним 4A.

Як видно, Pixel 4A 5G отримав врізану фронтальну камеру і здвоєну основну в характерному для лінійки Pixel виконанні. Незважаючи на те, що в смартфоні використовується екран OLED, сканер відбитків пальців не вбудований в нього, а розміщений на тильній панелі. Кадрова частота дисплея – стандартні 60 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, діагональ екрану смартфона становить 6,1-6,2 дюйма, і це трохи більше, ніж 5,81 дюйма у Pixel 4A. Габарити потенційної новинки – 153,9 x 74 x 8,6-9,5 мм.

Pixel 4A 5G отримав пластиковий корпус, стандартний роз’єм для навушників і порт USB-C. Об’єм оперативної пам’яті – 6 ГБ, ємність акумулятора – 3800 мА · год. Смартфон надійде в продаж в двох колірних версіях: чорної і білої. До слова, живе фото вище дозволяє наочно порівняти габарити Pixel 4A 5G і Pixel 5.

Pixel 4A 5G надійде в продаж в жовтні. Орієнтовна вартість – $ 500.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.