Подробиці дисплеїв Huawei Mate 40 витекли в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Huawei запустить серію смартфонів Mate 40 у вересні. У базі даних TENAA з’явилося три пристрої цього модельного ряду. Крім цього, аналітик Росс Янг поділився ключовою інформацією про дисплеї цих трьох смартфонів.

Передбачається, що номер моделі OCE-AN00 належить телефону Huawei Mate 40, оскільки літери «OCE» відносяться до його кодового імені «Ocean». Смартфон NOH-AN00, швидше за все, може бути пристроєм Mate 40 Pro, тому що літери «NOH» є скороченням кодового імені «Noah».

Пристрій з номером NOP-AN00, ймовірно, теж належить до серії Mate 40, але поки неясно чи буде це Mate 40 Pro + або Mate 40 RS Porsche Design. На жаль, в базах TENAA не міститься будь-якої інформації про характеристики, за винятком того факту, що вони підтримують 5G і працюють на Android. Очікується, що найближчим часом ці списки будуть оновлені докладними специфікаціями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У червні аналітик і генеральний директор Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росс Янг заявив, що Mate 40 отримає дисплей з частотою 120 Гц. Проте в кінці того ж місяця він стверджував, що серія Mate 40 буде підтримувати 90 Гц, як і лінійка Huawei P40. За його словами, Huawei запропонує смартфони з дисплеями 120 Гц в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.