Смартфони

LG анонсувала недорогий смартфон з подвійною камерою LG K31

Share

Компанія LG офіційно анонсувала бюджетний смартфон LG K31. Пристрій отримав невеликий екран HD +, процесор середнього рівня Helio P22 та подвійну тилову камеру.

В апарат помістили дисплей на 5,7 дюйма він отримав роздільну здатність 1520 х 720 пікселів. В U-подібному вирізі знаходиться 5-мегапіксельна камера для Селфі з портретним режимом. На тиловій стороні корпусу розмістився подвійний блок камер, який містить 13-мегапіксельний основний датчик (f / 1.8) і 5-мегапіксельну ширококутну камеру з кутом огляду 120 градусів.

Пристрій отримав восьмиядерний Helio P22 на 2 ГГц, 2 Гб оперативної пам’яті і 32 ГБ постійної флеш пам’яті. Крім того, він отримав слот для карти пам’яті microSD. В смартфон вбудовано батарею на 3000 мА * г зі стандартною швидкістю зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG K31 поставляється із 3,5-міліметровим роз’ємом для навушників і портом USB Type-C для зарядки і передачі даних. Спеціальна кнопка для Google Assistant спрощує виклик голосового помічника. Модель «з коробки» працює на операційній системі Android 10, поверх якої встановлений фірмовий інтерфейс LG.

Вартість LG K31 становить майже 150 доларів або 4 119 гривень за актуальним курсом. Чи надійде новинка в продажу на українському ринку наразі достовірно невідомо.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024