LG анонсувала недорогий смартфон з подвійною камерою LG K31

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG офіційно анонсувала бюджетний смартфон LG K31. Пристрій отримав невеликий екран HD +, процесор середнього рівня Helio P22 та подвійну тилову камеру.

В апарат помістили дисплей на 5,7 дюйма він отримав роздільну здатність 1520 х 720 пікселів. В U-подібному вирізі знаходиться 5-мегапіксельна камера для Селфі з портретним режимом. На тиловій стороні корпусу розмістився подвійний блок камер, який містить 13-мегапіксельний основний датчик (f / 1.8) і 5-мегапіксельну ширококутну камеру з кутом огляду 120 градусів.

Пристрій отримав восьмиядерний Helio P22 на 2 ГГц, 2 Гб оперативної пам’яті і 32 ГБ постійної флеш пам’яті. Крім того, він отримав слот для карти пам’яті microSD. В смартфон вбудовано батарею на 3000 мА * г зі стандартною швидкістю зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG K31 поставляється із 3,5-міліметровим роз’ємом для навушників і портом USB Type-C для зарядки і передачі даних. Спеціальна кнопка для Google Assistant спрощує виклик голосового помічника. Модель «з коробки» працює на операційній системі Android 10, поверх якої встановлений фірмовий інтерфейс LG.

Вартість LG K31 становить майже 150 доларів або 4 119 гривень за актуальним курсом. Чи надійде новинка в продажу на українському ринку наразі достовірно невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.