Samsung назвала смартфони, які отримають прошивку One UI 2.5 на Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення в особі One UI 2.5 для смартфонів компанії Samsung вже в недалекому майбутньому отримають такі моделі, як Galaxy S20 всіх модифікацій і версій, а також телефони Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy Fold і Galaxy Z Flip. 

Абсолютно всі варіації цих мобільних пристроїв по всій земній кулі виявляться оновлені до нової актуальної версії операційної системи, тому, поза будь-якими сумнівами, жоден телефон з цих модельних рядів не залишиться без новітньої прошивки, заснованої на Android 10. Більш того, за офіційними даними, оновлення також отримають такі моделі, як Galaxy Note 9, Galaxy S9 і Galaxy S9 +, тобто всім власникам цих уже щодо застарілих моделей мобільних пристроїв крупно повезло.

Швидше за все, компанія Samsung з плином часу випустить прошивку One UI 2.5 і для різних інших моделей смартфонів, в тому числі бюджетного і середнього рівня, однак коли саме це станеться – невідомо. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вважаємо, що нова операційна система виявляться доступна на всіх телефонах південнокорейської корпорації вже в найближчі кілька місяців, до кінця осені 2020 року. Вона пріносет з собою не тільки підвищення швидкодії, але і посилення системи захисту, яке дозволять вивести безпеку на абсолютно новий недосяжний коли-небудь раніше рівень. Само собою, що в будь-який моменту південнокорейська корпорація може скорегувати (змінити) список мобільних пристроїв, які в кінцевому підсумку отримають таке оновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.