Huawei оновить смартфони в обхід заборони Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів Huawei і Honor продовжать отримувати важливі оновлення Android, незважаючи на заборону на співпрацю Huawei з американськими компаніями. Про це повідомили представники російської служби підтримки Huawei.

У компанії відзначили, що оновлення Android будуть стабільно отримувати всі власники смартфонів Huawei і Honor. Оновлення будуть приходити незалежно, чи є на пристрої Google Play та інші встановлені сервіси Google чи ні.

У користувачів не виникне проблем з використанням смартфонів, підкреслили в Huawei. Китайська компанія має намір і надалі активно підтримувати своїх клієнтів, оперативно надаючи їм всі необхідні оновлення Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в Huawei заявили, що виробництво пристроїв компанії не постраждає від заборони на співпрацю з американськими компаніями. Зокрема, випуск нових моделей смарт-годин і інших носяться пристроїв буде відбуватися за раніше запланованим графіком.

Відомо, що Huawei буде самостійно брати поновлення Android з офіційного сайту Google і розсилати їх користувачам своїх смартфонів. Це буде можливо, оскільки операційна система Android базується на відкритому коді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.