iPhone 12 і ще деякі ґаджети Apple будуть вже знайомими пристроями з невеликими оновленнями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело з табору Apple повідомляє, що штаб-квартира купертіновскої компанії з минулого тижня веде запис конференції, присвяченій презентації iPhone 12 та інших новинок. В даний момент записана вже п’ята версія презентації, тривалість якої склала 2 години 20 хвилин.

Очікується, що на цьому заході Apple анонсує відразу чотири моделі iPhone 12, які джерело називає «тими ж самими iPhone з поліпшеною камерою, великим об’ємом оперативної пам′яті і Apple A14».

Крім того, в ході презентації будуть представлені і інші продукти, включаючи ледь помітно оновлені годинники Apple Watch і планшет iPad (ймовірно, новий iPad Pro), як мінімум два нових комп’ютера Mac на базі архітектури ARM, а також бездротова зарядна станція AirPower. Раніше повідомлялося, що Apple успішно вирішила проблему, яка приводила до перегріву зарядної станції AirPower.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерело опублікувало передбачувані дати презентації. Apple повинна зробити офіційну заяву з точною датою наступного тижня. З чуток, швидше за все, конференція пройде 13 або 14 жовтня. Але є маленький шанс, що її проведуть 6 або 7 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.