Компанія Huawei запатентувала концепцію смартфона з додатковим екраном біля камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei переживає важкі часи, але компанія продовжує випускати нові продукти, принаймні, на своєму внутрішньому ринку, де вона сильніша, ніж будь-коли раніше. Крім того, він продовжує патентувати нові розробки, такі як нещодавно опублікований патент на дизайн смартфона з додатковим дисплеєм поруч з модулем камери на задній панелі телефону.

Цей патент Huawei був виявлений LetsGoDigital. Китайський телекомунікаційний гігант подав на нього заявку на початку цього року, але він був опублікований 14 серпня CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності) після схвалення.

Концепція цього дизайну полягає в інтеграції невеликого дисплея з модулем камери. Зображення з документів тільки демонструють відображення часу, але в описі згадуються і інші варіанти використання. Це другий смартфон подібного дизайну від Huawei. Попередня модель виглядала як пристрій серії Mate з найкращим варіантом використання круглого дисплея навколо камери. Беручи до уваги, що цей нагадує телефон серії P з невеликою кількістю інформації про використання цього додаткового дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.