Apple One – єдина передплата для серіалів, музики, ігор і хмарного сховища iCloud

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від дуже надійного джерела вдалося з’ясувати, що вже зовсім скоро відбудеться запуск платної підписки під назвою Apple One, яка виявиться єдиною для таких електронних пристроїв, як iPhone, iPad, Mac і Apple TV. Власники всіх гаджетів з цих модельних рядів зможуть її в повній мірі використовувати, не відчуваючи при цьому ніяких обмежень.

Повідомляється, що презентація нової платної підписки відбудеться вже в рамках презентації iPhone 12, пройти яка повинна в кінці вересня або в першій половині жовтня. Передплатити виявиться дешевше, ніж сукупна вартість індивідуальних підписок для кожного сервісу окремо, в чому і буде полягати її головна перевага, так як економія може досягти розміру в 70%.

Базова версія Apple One буде включати в себе підписку на такі популярні і поширені сервіси, як Apple Music і Apple TV +, тобто оформивши таку користувачі отримають можливість слухати музику, а також дивитися фільми та серіали. Більш дорога версія підписки буде коштувати трохи більше, але вона також буде включати в себе підписку на відеоігри під назвою Apple Arcade.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найдорожча версія платної преміум-передплати отримає також додаткове сховище в хмарному сервісі iCloud, але скільки конкретно місця – невідомо. У кожного варіанту нової підписки будуть доступні два варіанти, один з яких є індивідуальним, призначеним для однієї людини, а інший виявиться сімейним для групи людей до п’яти чоловік.

Також це джерело оголосило про розробку компанією Apple спеціального додатку, призначеного для фітнесу. Воно включатиме в себе платні програми для тренувань, складені різними професійними спортсменами для людей з різним рівнем фізичної підготовки. Нове програмне забезпечення буде поширюватися у вигляді додаткового сервісу, а конкурувати такий буде з іншими фітнес-додатками, доступними в даний час в магазині App Store, звідки всі бажаючі можуть їх завантажити, після чого, слідом за цим, встановити на свої електронні пристрої і почати повноцінно використовувати. Скільки вона коштуватиме – невідомо, тому що поки що ніяких подробиць на цей самий рахунок ще немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.