Samsung Galaxy Note 20 Ultra порівняли по автономності з іншими флагманами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Порівняння характеристик смартфонів – одна з улюблених дисциплін різних блогерів і ентузіастів. Не уникнув цієї долі і представлений на початку місяця Samsung Galaxy Note 20 Ultra: на сайті одного з китайських ресурсів з’явилися результати тестування часу автономної роботи гаджета. Щоб зробити цифри більш наочними, організатори «змагання» порівняли новинку з флагманами інших іменитих вендорів – Xiaomi, OnePlus і Apple.

У першому «раунді» тестування ентузіасти запустили на всіх пристроях PUBG Mobile. По завершенні ігрової сесії тривалістю 132 хвилини залишок заряду Galaxy Note 20 Ultra склав 66%. Далі в порядку зростання розташувалися Galaxy S 20 + і OnePlus 8 Pro (по 69%), Xiaomi Mi10 (72%) і iPhone 11 Pro Max (73%).

Невеликим залишився розрив між суперниками і по завершенні трьох з гаком годин перегляду роликів на YouTube: у нового флагмана Samsung зберігся 41% заряду акумулятора, у Galaxy S20 + і OnePlus – 43% і 48% відповідно, в iPhone залишилося 50% заряду, а лідером поточного «забігу» став флагман Xiaomi з показником 54%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступні дві дисципліни (перегляд Instagram і веб-серфінг в Chrome) «просадили» акумулятори пристроїв більш грунтовно. Так, у Note 20 Ultra залишилося всього 24% початкової ємності, у смартфонів OnePlus і Apple – 35 і 37 відсотків, а понад 40% зміг зберегти лише гаджет Xiaomi. Він і став переможцем «змагання», протримавшись без розетки 9 годині 37 хвилин. 

Друге місце з відставанням всього на три хвилини, незважаючи на скромну ємність акумулятора, дісталося iPhone 11 Pro Max, за ним розташувалися OnePlus 8 Pro (8:52) і Samsung Galaxy S20 + (8:30). Galaxy Note 20 Ultra, в свою чергу, пропрацював на одному заряді 8 годин і 20 хвилин. Варто відзначити, що при повсякденному використанні зазначені цифри можуть відрізнятися як в більшу, так і в меншу сторону в залежності від налаштувань гаджетів і якості сигналу мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.