Названо найочікуваніші смартфони 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходячи з рейтингу продажів смартфонів, можна приблизно говорити про моделі, які з’являться на вітрині магазинів і будуть актуальні, як мінімум, в найближчі півроку-рік.

IPhone 12

Незважаючи на загальну критику, люди все одно чекають нових «яблучок». Як мінімум, про це говорять продажі і прибуток, отримані Apple від мобільних пристроїв. З огляду на новий підхід компанії до модельного ряду, на полиці магазинів може потрапити 3 моделі IPhone 12: стандартна, Pro і Pro Max.

Ходять чутки, що Apple випустить аж 4 моделі: 2 звичайні – на 5.4 і 6.1 дюймів з подвійним модулем камери. І 2 Pro версії на 6.1 і 6.7 дюймів з потрійним фотомодулем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До всього IPhone представила другу версію IPhone SE (вже у продажу в США за 400 $, а у нас майже на 130 $ дорожче).

Виходить, користувачі можуть чекати аж 5 нових моделей: від самої доступної до найдорожчої.

Камери у них природно стануть краще. І можуть отримати додаткову фішку. Швидше за все, в них буде сенсор для сканування навколишнього простору (ефект додаткової реальності).

Матеріали залишаться колишніми: скло і метал. Але зміни однозначно очікуються, і торкнуться вони горезвісного чубчика смартфона (поменшає).

Процесор найімовірніше буде Apple A14 Bionic з 5G модулем.

Google Pixel 5

Офіційно він ще не представлений, але конкуренцію Apple може скласти непогану.

У мережі стався витік його характеристик. В ході оновлення google камери виявлено згадку пікселів Pixel 5 (Snapdragon 765 G з підтримкою мереж 5 G) і версії 5 XL.

Якщо так і буде, це дозволить компанії знизити вартість, залишивши флагманську камеру.

Цілком можливо, що до основного об’єктиву і телевика додасться ультрашірік.

Pixel 4a

Версія 3а стала для компанії вдалим експериментом. Відповідно, нічого не заважає з’явитися і моделі 4а. Інформації поки немає. Але швидше за все це буде подібний среднячок, з непоганим залізом і відмінною камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.