Так виглядає новий гнучкий смартфон Huawei з додатковим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В травні 2019 року компанія Huawei Technologies зареєструвала в Національному управлінні інтелектуальної власності патент на незвичний форм-фактор смартфона. Сьогодні з’явились перші подробиці. На базі патентної документації редакція сайту LetsGoDigital створила якісний концепт незвичайного смартфона з описом технічного оснащення та специфікацій.

Смартфон складується екраном всередину, але у нього є декілька принципових відмінностей від Samsung Galaxy Z Fold 2. Наприклад, відсутній великий зовнішній дисплей. Замість нього використовується вузький екран, який знаходиться під подвійним модулем фронтальної камери. Цим дисплеєм можна користуватись навіть коли смартфон знаходиться в складеному стані. На невеличкому екрані відображаються сповіщення та інша корисна інформація.

Окрім подвійного модуля фронтальної камери є також основний модуль, який знаходиться на задній панелі. Він складається з чотирьох об’єктивів. Специфікації цих датчиків наразі невідомі. Інсайдери повідомляють, що цей смартфон Huawei дебютує вже восени 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.