Microsoft показала як працює Surface Duo на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З нагоди оголошення дати початку продажів оснащеного двома дисплеями смартфона Surface Duo компанія Microsoft опублікувала офіційний презентаційний відеоролик, в подробицях розповідає про новинку. Вендор не тільки продемонстрував гаджет в дії, а й поділився інформацією про його конструктивні особливості.

На початку представленого відео директор по продуктах Microsoft Панос Панай зазначив, що створюючи Surface Duo, корпорація хотіла дати користувачам «більше ніж смартфон». За його словами, новинка відноситься до категорії пристроїв для роботи на ходу – цільова аудиторія гаджета включає людей, які часто використовують такі додатки як Office, Teams і Outlook.

«Я не намагаюся винаходити телефон заново, але вірю, що це кращий спосіб досягти мети, кращий спосіб творити і кращий спосіб підключення на мобільному пристрої» – заявив топ-менеджер.

В ході відеоогляду екрану Surface Duo виробник показав запуск нативних і сторонніх додатків, які підтримують оригінальний форм-фактор. Особливий акцент був зроблений на Amazon Kindle, що дозволяє переглядати різні сторінки на двох дисплеях, аналогічно читання паперової книги. Окремо була відзначена і можливість синхронізації Surface Duo з ПК на Windows, яка спрощує роботу в багатьох додатках. Що стосується конструкції пристрою, то в відео наочно продемонстрована зв’язок між двома його екранами і інші особливості, включаючи розташування батарей і інших ключових компонентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.