Samsung Galaxy S20 Fan Edition розчарував до офіційного релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі очікували, що новий смартфон Samsung отримає топовий центральний процесор Snapdragon 865, однак південнокорейський виробник продовжує притримуватись концепції випуску пристроїв з різними платформами в залежності від ринку збуту. Samsung Galaxy S20 Fan Edition з’явився в базі даних Geekbench під кодовою назвою SMG780F. Бенчамарк підтвердив, що цей смартфон використовує центральний процесор Exynos 990. Новинка з’явиться у продажі в різних конфігураціях. Максимальний обсяг оперативної пам’яті становить – 8 ГБ.

В базі даних є також інша кодова назва цього самого смартфона – SM-G781B, яка оснащена центральним процесором Snapdragon 865. Вочевидь це різні версії Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Технічне оснащення буде змінюватись в залежності від ринку. Очікується, що новинка отримає дисплей InfinityO з розподільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Діагональ варується в діапазоні 6,5-6,7 дюймів.

Розчаровує не тільки дисбаланс в продуктивності центральних процесорів, але й слабка камера. Модуль складається з трьох датчиків: 12 МП, 12 МП, 8 МП. Згідно з останніми чутками смартфон отримає акумулятор ємністю 4500 мАг. Орієнтовна вартість Samsung Galaxy S20 Fan Edition $750.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.