Samsung Galaxy Z Fold 2 показали на «живому» відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те що Samsung ще не назвала офіційну дату появи гнучкого смартфона Galaxy Z Fold 2  в продажу, інсайдерам вдалося особисто ознайомитися з новинкою. У мережі з’явилося відразу кілька відеороликів, де пристрій показано наживо.

Перше, що кидається в очі при порівнянні Galaxy Z Fold 2 з попередником Galaxy Fold, – це значно менша товщина корпусу в складеному стані. При цьому вага новинки дещо збільшилася: з 273 до 281 грама в зв’язку з використанням більш ємного акумулятора на 4500 мАг. У Galaxy Fold була встановлена ​​батарея на 4380 мАг.

Як відзначають інсайдери, Galaxy Z Fold 2 отримав ряд істотних поліпшень практично по всіх фронтах. Замість 4,6-дюймового дисплея з великим вирізом під датчики і сенсори в новинці встановлений 6,2-дюймовий екран з роздільною врізаної фронтальною камерою. На 0,4 дюйма збільшився дисплей пристрою в розкладеному стані – до 7,7 дюйма, що в процентному співвідношенні складає 13,5%. Примітно, що співвідношення сторін дисплея в розкритому стані стало ще ближче до квадрату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Z Fold 2 позбувся громіздкого вирізу, що для фанатів компанії стало одним з найважливіших змін. Крім того, 120-герцовий дисплей новинки отримав ультратонкий шар скла, що позитивно позначилося на його довговічності.

Новий гнучкий флагман Samsung побудований на платформі Snapdragon 865+ і оснащується 12/256 ГБ пам’яті LPDDR5 і UFS 3.1 відповідно. На тильній стороні пристрою встановлена ​​основна камера, представлена ​​трьома сенсорами з максимальною роздільною здатністю 64 Мп.

Samsung пообіцяла оголосити терміни поставок Galaxy Z Fold 2 на ринок трохи пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.