Головна Смартфони Найкращий подарунок під ялинку це смартфон Bluboo

Найкращий подарунок під ялинку це смартфон Bluboo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У магазині Gearbest розочався неймовірний обвал цін. В продажі топові бюджетні смартфони Bluboo S8+, Bluboo S2, і Bluboo S1 в яких характеристики зовсім не поступаються Iphone X, а ціна набагато привабливіша. Для того щоб придбати ці круті гаджети потрібно віддати всього лиш від $29,99 до $74,99 до речі, придбати ці новинки можна за посиланням:

https://www.gearbest.com/promotion-bluboo-christmas-special-1868.html?utm_source=ruteam&utm_medium=zhaolingzhi&utm_campaign=itechuaZLZ

Перейдемо до огляду цих прекрасних смартфонів із піднебесної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Bluboo S8+ – смартфон який вас приємно здивує

Bluboo S8+ має просто колосальні розміри 6 дюймів і 2К розширення,безрамковий дисплей, який забезпечить приємний і комфортний перегляд фільмів високої якості. Зовні новинка повністю відповідає всім сучасним стандартам. Екран покритий 2,5D-склом з відмінним олеофобним шаром, корпус пристрою відрізняється ергономікою, що досягається округленими кутами і гранями, подвійною камерою, сканером відбитків пальців. Відірвати погляд від телефону просто неможливо, так само як і від виведеного дисплеєм зображення – воно яскраве, контрастне і чітке.

Роздільна здатність в  1440×720 пікселів, процесор Mediatek MT6750T, об’https://www.gearbest.com/promotion-bluboo-christmas-special-1868.html?SAsєднаний в зв’язку з 4гб ОЗП і графічним адаптером Mali T860-MP2. Смарфтон просто “літає” завдяки цьому можна використовувати Ігрові програми без жодного пригальмовування. Обсяг ПЗП вражає ( 64Гб ), однак виробник дозволив використовувати ще і MicroSD-карти. Таким чином, навіть любителі серіалів не будуть засмучені.

Пара 13 і 3-мегапіксельних фотомодулів  – прекрасний інструмент для створення високоякісних фотографій, які можна як опублікувати на своїй сторінці в соціальній мережі, так навіть роздрукувати. Результати фотосесій 8-мегапіксельної “Фронталки”,і Селфі настільки вражаючі, що викличуть лише найприємніші емоції. Ємність батареї в 3600 mAh  досить для 6-7 годин активного користування. Звичайно, настільки технологічний фаблет не позбавлений  4G, OTG, швидкої зарядки і Android 7.1.

Bluboo S2 – несподіваний флагман

Перша – відсутність рамок за трьома сторонами, завдяки чому новинка при діагоналі дисплея в 6,1 дюйма украй компактна. До того ж корпус виглядає бездоганно, і багато в чому, це заслуга ще й малої товщини, заокруглених кутів і граней. Другий –  подвійна камера виробництва Sony. Для фаблету середнього цінового сегмента якість фотографій, одержуваних модулями IMX298 (основні) і IMX258 (фронтальні) , неймовірно вразить навіть найвибагливішого покупця. Передача кольору максимально близька до природнього, і кількість шумів не можна назвати високим навіть при зйомці ввечері. Ну і, звичайно, складно не згадати вбудований в OGS-екран сканер відбитків пальців. Сама панель має роздільну здатність в 2160 x 1080 пікселів, радуючи як і флагманською яскравістю і контрастністю, так і відповідною деталізацією зображення. Щоб стати власником цього гаджета потрібно віддати всього лише $29,99. 

Користувач зможе випробувати навіть найвимогливіші ігрові програми завдяки використанню процесора Mediatek MT6757T, 6Гб ОЗП і графічного прискорювача MaliT880MP2. Інтерфейс Android Nougat буде швидким і чутливим, та й підтримка 4G не буде зайвою. 64Гб ПЗП розширюється картами пам’яті MicroSD ще на 256Гб . Ємність батареї досягла 4500mAh , тому піклуватися про постійну наявність павербанка пару днів точно не доведеться.

Bluboo S1 – несподіваний флагман з безрамковим дисплейом

У родині недорогих безрамкових смартфонів поповнення. Bluboo S1- круто виглядає, спритно працює і недорого коштує.

Влітку на мобільному ринку з’явилося відразу декількох недорогих безрамкових телефонів від китайських виробників. Дисплей у Bluboo S1 виконаний за технологією IPS , а його роздільна здатність становить 1920х1080 пікселів. Відсутність видимої рамки над екраном змусило переїхати на широке «підборіддя» фронтальну камеру (5 МП). Там же розташувався вбудований дактилоскопічний датчик. Подвійна основна камера – другий об’єктив на додаток до 13 МП сенсора допомагає розмити фон за об’єктом зйомки. До активів пристрою варто записати середньокласовий чіп MediaTek Helio 25, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті – гідний набір для виконання як повсякденних завдань, так і для ігор. Живлення енергією всієї цієї справи здійснює акумулятор ємністю 3500 мА. Придбати смартфон можна за ціною як і Bluboo S8 – $74,99. 

Як бачите компанія BLUBOO слідує світовим тенденціям на мобільному ринку і випускає сучасні, стильні та потужні апарати, які легко складуть конкуренцію моделям більш популярних конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: