Відбувся анонс Microsoft Surface Duo – смартфон з двома екранами та 5G за $1400

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробництво гнучких смартфонів – це чи не найголовніший тренд в мобільній індустрії останніх декількох років. Однак презентація перших прототипів підтвердила, що дешевими такі пристрої наразі не будуть. Компанія Microsoft вирішила піти дещо іншим шляхом, замінив гнучкий дисплей двома екранами, але сьогодні стало відомо, що смартфон Surface Duo також виявився достатньо дорогим.

Офіційна ціна новинки – $1400. Вартість на рівні Samsung Galaxy Z Flip та Motorola Razr, однак все одно смартфон Microsoft коштує дешевше, ніж Galaxy Z Fold 2. Surface Duo – це конструкція з двома 5,6-дюймовими екранами. Підсумкова розподільна здатність об’єднаного дисплею – 2700 х 1800 точок. За продуктивність роботи відповідає потужний процесор Snapdragon 855, однак за такі гроші хотілось би отримати більш топовий чіпсет Qualcomm.

Довготривалу автономність забезпечує акумулятор ємністю 3566 мАг з підтримкою 18-ватної швидкої зарядки. Microsoft Surface Duo залишився без NFC, але отримав стереодинаміки та підтримку технології 5G. У продажі новинка з’явиться 10 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.