Відео з розпакуванням Xiaomi Mi 10 Ultra витекло в мережу до офіційної презентації смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія проводить святковий захід на честь 10-річчя Xiaomi. Вже відомо, що під час свята будуть представлені Xiaomi 10 / Redmi K30 Extreme Commemorative Edition і Master Series TV, але Лей Цзюнь натякнув на ще один сюрприз. Тим часом вже з’явилося перше відео з розпакуванням смартфона Xiaomi Mi 10 Ultra, яке дозволяє досить детально розглянути апарат і вивчити його комплектацію.

Огляд з розпакуванням смартфона опублікований на Ютуб-каналі CREATOR STUDIO. Яким буде Xiaomi Mi 10 Ultra можна дізнатися, подивившись відео нижче.

* У зв’язку з тим, що відео ще не представлено компанією офіційно, можливо видалення відео в зв’язку зі скаргою правовласника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом простежується ситуація, коли запасів першої партії нових смартфонів не вистачає, щоб задовольнити попит бажаючих придбати новинку. Віце-президент Xiaomi Group і президент відділу мобільних телефонів Цзен Сюечжун через Weibo запевнив користувачів в тому, що запасів нових моделей предостатньо.

Xiaomi Mi 10 Ultra буде працювати на платформі Snapdragon 865, і отримає OLED-дисплей з частотою оновлення екрану 120 Гц. Акумулятор смартфона з ємністю 4500 мА * год буде підтримувати функцію швидкої зарядки 100 Вт або вище, про що свідчить комплектація апарату зарядним пристроєм на 120 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.