Realme випустить новий смартфон на 5000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон китайського виробника Realme з кодовою назвою RMX2151 надійшов на сертифікацію в Федеральну комісію зв’язку США. Гаджет може отримати збільшену ігрову функціональність.

Основою нового мобільного девайса азіатського бренду є процесор MediaTek Helio G90T, який має набір фірмових систем HyperEngine, які сприяють підвищенню швидкодії в іграх. Чіп отримав вісім обчислювальних ядер з тактовою частотою 2,05 ГГц і графіка Mali-G76MC4. Згідно з оприлюдненою документації, новий смартфон оснащується модулем безконтактної оплати NFC, LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, ГЛОНАСС / GPS. При цьому відсутня мережа п’ятого покоління.

Описуваний технологічний продукт Realme володіє дисплеєм на 6,5 дюйма. Можливо, розробники задіють панель формату FHD + з незначним отвором для фронтальної камери. За поставку живлення відповідає посилена акумуляторна батарея об’ємом 5000 мАг. У бічній частині пристрою розташовується фізична клавіша управління і дактилоскопічний сканер. Працює новинка завдяки операційній системі Android з ексклюзивною надбудовою Realme UI 1.0. Про вартість і терміни початку продажів даних немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.