Apple покаже 9 нових продуктів, включаючи iPhone 12: що саме і в якому порядку

Шанувальників чекає багато цікавих новинок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський ресурс Mydrivers, посилаючись на перевіреного експерта, опублікував подробиці про майбутню прес-конференції Apple, на якій очікується анонс смартфонів лінійки iPhone 12 і інших цікавих новинок.

Як і у випадку з Worldwide Developers Conference 2020 року, компанія Apple продовжить дотримуватися формату онлайнової трансляції, щоб знизити можливість поширення коронавіруса серед співробітників і гостей.

Джерело стверджує, що всього буде представлено 9 продуктів, включаючи смартфони iPhone 12. Спочатку лідер Apple Тім Кук (Tim Cook) виступить зі вступною промовою на тему пандемії коронавірусу, а потім почнеться презентація новинок в наступному порядку:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Apple Card
  2. iPad 8
  3. Apple Watch 6
  4. iPhone 12
  5. iPhone 12 Max
  6. AirTag
  7. iPhone 12 Pro
  8. iPhone 12 Pro Max
  9. AirPower

Кредитна карта Apple Card була представлена ще в минулому році, ймовірно, настав час для оновленої версії з якимись ексклюзивними привілеями для користувачів. У списку вказані розумні годинники Apple Watch 6, планшет iPad 8 і чотири моделі iPhone 12. Також згадується AirTag – це новий гаджет в формі брелока, який допоможе відстежувати і шукати різні предмети. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.