Глава Xiaomi розкрив нові деталі про Xiaomi Mi 10 Ultra

На тлі триваючої пандемії коронавірусу багато компаній намагаються максимально убезпечити користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

11 серпня Xiaomi проведе велику прес-конференцію, присвячену 10-річчю компанії, на якій очікується анонс трьох флагманських продуктів: смартфонів Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition (Xiaomi Mi 10 Ultra) і Redmi K30 Extreme Commemorative Edition (Redmi K30 Ultra), а також другого OLED-телевізора.

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) сьогодні вранці на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo опублікував нові подробиці про Xiaomi Mi 10 Ultra (під такою назвою смартфон вийде в США і Європі). Лідер Xiaomi підтвердив, що смартфон отримав антибактеріальну захисну плівку, наліплену відразу ж при виробництві на заводі. Крім того, в стандартний комплект поставки входить антибактеріальний захисний чохол з іонами срібла.

На тлі триваючої пандемії коронавірусу багато компаній намагаються максимально убезпечити користувачів своїх мобільних пристроїв від потенційного зараження. Хтось випускає пристрої для стерилізації, хтось – йде по тому шляху, що і Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, заявив, що Xiaomi Mi 10 Ultra стане першим в світі комерційним смартфоном, який оснащений підекранною фронтальною камерою , а також додав, що поставки будуть мізерними.

Інформація про обсяг стартової партії йде в розріз з попередньою заявою лідера Xiaomi, який запевнив, що вони приготують достатню кількість смартфонів до початку продажів. Втім, Xiaomi завжди робить подібні заяви, а купити її флагманські смартфони дуже складно протягом перших тижнів після виходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.