В iPhone 12 виникли проблеми з камерою

В iPhone 12 виникли проблеми з камерою
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з постачальників камер для iPhone 12 зіткнувся з проблемами надійності  апаратури, яка поставляється, проте аналітики обіцяють, що це не позначиться на термінах запуску нової лінійки смартфонів Apple.

В iPhone 12 виникли проблеми з камерою

За словами авторитетного аналітика Мін Чі Куо, компанія Electronic Optical виявила, що покриття на об’єктивах ширококутної камери для 5,4- і 6,1-дюймових моделей iPhone 12 тріскається. Проблема виплила під час тестування лінз на стійкість до високої температури і вологості. Через це постачальник може не впорається з виробництвом необхідного числа лінз.

Остаточне складання серійних iPhone 12 з діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма заплановано на середину-кінець серпня, середину-кінець вересня і початок жовтня. З огляду на те, що Genius може знадобитися невизначена кількість часу на усунення проблеми, Apple віддасть перевагу камерам іншого постачальника – Largan. Таким чином терміни запуску нових смартфонів повинні залишитися незмінними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть якщо Genius вдасться вирішити проблему, компанії доведеться знизити ціни на свою продукцію на 30%, щоб повернути свою частку у виробництві комплектуючих для iPhone.

За попередньою інформацією, презентація iPhone 12 пройде 8 вересня. Apple підтвердила, що старт продажів новинок в цьому році почнеться пізніше звичайного – із затримкою в кілька тижнів. Це означає, що перші два iPhone 12 можуть з’явитися на початку жовтня, а дві моделі, що залишилися- в кінці місяця або вже в листопаді.

В iPhone 12 виникли проблеми з камерою

 

 

 

Якими будуть нові iPhone

Всі чотири iPhone 12 отримають OLED-дисплей, новий процесор Apple A14 і покращені камери. Деякі нововведення доступні тільки для «про» -моделей – наприклад, дисплей з частотою 120 Гц або інфрачервона камера (лідар) для сканування об’єктів.

Також iPhone 12 стануть першими смартфонами компанії з підтримкою 5G-мереж. Щоправда, для деяких ринків компанія може випустити моделі тільки з 4G. Однією з таких країн, ймовірно, виявиться Україна, тому що у нас жоден з операторів не запустив навіть тестування мереж нового покоління. Щоб компенсувати зростання собівартості через впровадження 5G, компанія прибере з комплекту навушники і зарядний пристрій. Залишиться тільки сам смартфон і Lightning-кабель.

Точної інформації про ціни iPhone 12 поки немає. У ранніх витоках йдеться, що базова модель буде коштувати навіть на $ 50 дешевше торішнього iPhone 11. Якщо це правда, то в Україні можна чекати ціни на нову лінійку від 18-20 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.