Google Pixel 4a представлений офіційно. Що нового

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новенький телефон під назвою Pixel 4a отримав сучасне технічне оснащення, а також, крім того, ряд інших важливих особливостей, що робить даний апарат в повній мірі привабливим настільки, наскільки це тільки так і зовсім взагалі може бути.

Новинка оснащена 5,81-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 730+ з тактовою частотою 2,2 ГГц, криптографічним апаратним модулем Titan M для захисту особистої інформації користувача, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, 12,2 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, а також, крім того, графічним прискорювачем Adreno 618. Сканером відбитків пальців у цього телефону знаходиться на задній частині корпусу, і це звичайно ж досить дивно за мірками 2020 року, тим більше що в цій моделі використовується органічний дисплей, а значить ніяких обмежень в плані технічного оснащення не було. Ємність акумуляторної батареї телефону становить 3140 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки 18 Вт.

Розміри корпусу мобільного пристрою становлять 144 x 69,4 x 8,2 мм, тоді як важить він 143 грами, тобто досить мало, тому використовувати його виявиться дуже навіть комфортно. Цей телефон оснащений слотом для установки однієї SIM-карти в одній eSIM. Серед модулів цього смартфона можна виділити наявність таких важливих і корисних компонентів, як Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, Wi-Fi 802.11ac, а також інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм, останній з яких використовується для підключення навушників і інших музичних пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 4a

Смартфон Google Pixel 4a є неймовірно просунутим щодо своєї цінової категорії, тим більше що прямо «з коробки» на нього встановлена ​​оригінальна операційна система Android 10, а вже у вересні він в числі найперших отримає фінальний стабільний білд Android 11. Купити цей апарат можна тільки в чорному кольорі, а його продажу вже стартували в офіційному онлайн-магазині Google в США і Європі. Офіційна рекомендована ціна новинки складає $ 349 (майже 10 000 гривень), що з урахуванням нинішнього курсу долара не так вже й багато, тим більше що даний апарат буде стабільно постійно оновлюватися протягом щонайменше трьох років з моменту початку продажів, тобто «пошуковий гігант »буде випускати для нього новітні операційні системи аж до 2023 року включно, а можливо і довше. Модель з підтримкою 5G вийде восени 2020 року, ціна її невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.