Рекламний відеотизер розсеректив ключові особливості Samsung Galaxy Note 20

Рекламний відеотизер розсеректив ключові особливості Samsung Galaxy Note20
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації лінійки смартфонів Samsung Galaxy Note20 в арсеналі мережевих джерел з’явилися не тільки чутки, але і офіційні промо-матеріали, пов’язані з майбутніми флагманами. Авторитетний інсайдер Еван Бласс опублікував рекламний відеоролик, присвячений не тільки дизайну, але і ключовим технічним особливостям обох версій майбутньої новинки.

Матеріал, за даними джерела, призначається для рекламної кампанії американського оператора AT & T. У представленому відеоряді апарати показані в двох колірних рішеннях: зеленому і бронзовому. Згідно супровідного тексту, обидві версії смартфона отримають флагманський процесор Snapdragon 865+. Діагональ 120-герцових матриць Galaxy Note20 Ultra і Galaxy Note20 складе 6,9 і 6,7 дюйма відповідно.

За традицією, однією з ключових особливостей серії Note стане підтримка пера S Pen з просунутою інтеграцією в сервіси Microsoft. Відзначено в ролику і функція запису 8K-відео, а також можливість зйомки в режимі «стоп-кадр» в роздільній здатності 33 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Note20 Ultra отримає 108-мегапіксельну основну камеру з функцією 50-кратного збільшення і акумулятор ємністю 4500 мАг. Базова модель обзаведеться 64-мегапіксельним датчиком основної камери з 30-кратним зумом, а також АКБ на 4300 мАг. Обидва пристрої будуть представлені 5 серпня на заході Galaxy Unpacked.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.