Опубліковано перші зображення Google Pixel 5 5G і Pixel 4a 5G

Опубліковано перші зображення Google Pixel 5 5G і Pixel 4a 5G
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі опублікували свіжий тизер, який показує відразу два нових смартфони Google. Це моделі Pixel 5 5G (зліва) і Pixel 4a 5G (праворуч). Джерелом став індійський інсайдер Ішан Агарвал, який оприлюднив дані в Twitter.

https://twitter.com/ishanagarwal24/status/1289928969706299393?s=20

Судячи із зображень, версія Pixel 4a 5G буде більшою звичайної версії 4a, яку покажуть сьогодні, а також версії 5 (не 5 XL). Щоправда наскільки зміниться діагональ екрану – невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, обидві моделі будуть оснащені ідентичними модулями основної камери з двома сенсорами зображення. При цьому відзначимо, що Pixel 4a обзаведеться тільки одним датчиком.

Таким чином, в цьому році варто очікувати виходу відразу трьох «піксельних» моделей. Щоправда, даних про апаратні специфікації смартфонів поки не розкриваються. Так що залишається лише гадати.

Відзначимо, що компанія може взяти курс на здешевлення апаратного забезпечення своїх смартфонів, так що не виключено, що у Pixel 5 5G буде досить слабкий процесор, щоб компенсувати витрати на модем під мобільні мережі п’ятого покоління.

Даних про терміни виходу новинок поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.