Samsung Galaxy Note 20 буде ігровим смартфоном

Samsung змінює позиціонування моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще минулого тижня йшлося про те, що Galaxy Note 20 Ultra забезпечить доступ до більш ніж 90 консольним іграм через Xbox Game Pass і Microsoft Project Cloud. Як пише джерело зараз, в Samsung навіть вирішили злегка змінити позиціонування моделі і піднести її як ігрову.

Зазвичай виробники намагаються не змішувати все в купу, і тому чітко розділяють ігрові та флагманські моделі. У перших акцент робиться на продуктивності, звуці, екрані і системі охолодження, а по-друге на перше місце ставлять екран, камери і загальне зручність роботи. Але в Samsung на цей раз вирішили вбити двох зайців, визначивши свій новий флагман Note 20 ігровим. Як виправдання цього – безкоштовна підписка Xbox Game Pass на три місяці. Але і не тільки.

Як пише джерело, в деяких країнах при оформленні замовлення на Note 20 буде запропонований подарунок у вигляді геймпада MOGA X5-X +, спеціально розробленого для ігор сервісу Xbox. Логічно думати, що всі інші зможуть придбати ігровий контролер як додатковий аксесуар. Втім, чи зробить підписка на ігровий сервіс і геймпад в комплекті Note20 популярним серед геймерів – поки велике питання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.