Вже післязавтра Google представить Pixel 4a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google вперше офіційно представила громадськості свій новий смартфон під назвою Pixel 4a. Бренд опублікував в соціальних мережах тизерне зображення, в якому йдеться про те, що корпорація вирішила випустити «то, що ви чекали», тим самим натякаючи на бюджетну модель мобільного пристрою, по кишені яка виявиться кожному, тобто вона стане прямим наступником бюджетного Nexus 5 , але при цьому будучи оснащеною потужним технічним оснащенням і володіє привабливим зовнішнім виглядом. Як і завжди в таких випадках, перший анонс трапився незадовго до повноцінного, а пройшов він у вигляді інтерактивної анімації, з’явилася яка в різних самих різних соціальних мережах.

Повноцінна презентація смартфона Pixel 4a, який отримає ще і підтримку мереж п’ятого покоління 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, відбудеться вже 3 серпня 2020 року, тобто, простіше кажучи, чекати залишилося зовсім мало часу, так як даний захід пройде в найближчий понеділок . За наявними зараз, в даний час, даними, новенький мобільний пристрій виявиться побудовано на базі чіпа Snapdragon 765 з тактовою частотою 2,4 ГГц, а доповнений він буде потужним графічним прискорювачем і 6 ГБ оперативної пам’яті. У новинці буде інтерфейс USB Type-C, а її корпус виявиться виготовлений з надміцного скла Corning Gorilla Glass 5, що володіє неймовірно високим запасом міцності. Прямо «з коробки» на новинку виявиться встановлена ​​новітня операційна система.

Цією самою ОС виступить Android 10, причому до Android 11 мобільний пристрій із середньої цінової категорії анонсують вже у вересні, коли відбудеться реліз фінальної стабільної версії операційної системи. Термін її релізу позначений поки що як перша половина вересня 2020 року, тобто користувачам нового мобільного пристрою не доведеться чекати занадто довго, і це, звичайно, є величезним дуже значним плюсом, яким все гарантовано абсолютно точно залишаться задоволені так чи інакше. За попередніми даними, обійдеться даний апарат всього-на-всього в $ 350.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.