Новинка Redmi поза конкуренцією. Найкраща версія Redmi 9A надійшла у продаж в Китаї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конкурентів у Redmi 9A в цій ціновій категорії просто немає.

Сьогодні в продаж на території Китаю надходить смартфона Redmi 9A, однак якщо глобальна версія отримала всього 2 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам’яті, то в Китаї вийшла версія з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті.

Найцікавіше полягає в тому, що в Китаї смартфон пропонується за ті ж 85 доларів, що і в усьому іншому світі, пропонуючи покупцям вдвічі більше оперативної і незалежній пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) сьогодні вранці на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo, коментуючи подію, заявив, що конкурентів у Redmi 9A в цій ціновій категорії просто немає. Аналогічні смартфони інших компаній коштують відчутно більше.

Redmi 9A побудований на базі однокристальних системи Helio G25, смартфон оснащений екраном IPS діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю HD+, акумулятором ємністю 5000 мАг. Redmi 9A отримав одинарну основну камеру на 13 Мп.

Також він оснащений модулями 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C, ІК-портом і роз’ємом 3,5 мм для підключення навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.