Представлений Xiaomi BlackShark 3S – ігровий смартфон з чуттєвим екраном

Такого екрану в смартфонах раніше не було.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi презентувала новий ігровий смартфон BlackShark 3S, створений у співпраці з компанією Tencent. Новинка отримала 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення сенсорного шару 270 Гц, що забезпечує рекордно швидку реакцію екрану на дотики.

Частота оновлення самого екрану BlackShark 3S становить 120 Гц. Дисплей має підвищену контрастність і підтримує стандарт HDR10.

За продуктивність смартфона відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 865. Обсяг оперативної пам’яті становить 12 ГБ стандарту LPDDR5. Ємність вбудованого сховища – 128, 256 або 512 ГБ в залежності від конфігурації. Ємність акумулятора смартфона – 4720 мАг. Є підтримка швидкої зарядки з потужністю 65 Вт.

У Xiaomi підкреслили, що інженери компанії реалізували в смартфоні особливу систему охолодження, яка дозволяє довго грати без перегріву корпусу. Крім цього, смартфон сумісний з додатковим надягають на корпус кольором, випущених раніше для BlackShark 3.

Смартфон має потрійну тильну камеру. Роздільну здатність основного модуля – 64 Мп, широкотного – 13 Мп, портретної камери з датчиком глибини – 5 Мп. Фронтальна камера має 20 Мп.

Ціна BlackShark 3S починається від 3999 юанів (близько 16 000 гривень) за версію з 128 ГБ вбудованої пам’яті. Старт продажів смартфона запланований на серпень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.