Samsung Galaxy Note 20 програв в першому тесті Samsung Galaxy S20 +

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться достовірною ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував не дуже хороші новини про смартфон Samsung Galaxy Note 20, а точніше про версії, які оснащені однокристальною системою Exynos 990. Для тих, хто не в курсі: в різних регіонах світу очікується вихід версій зі Snapdragon 865+ і Exynos 990 .

Відкиньте фантазії. Я можу підтвердити, що в Exynos-версії Samsung Galaxy Note 20 використовується стандартна версія однокристальної системи Exynos 990. Новий смартфон по продуктивності ні чим не відрізняється від Samsung Galaxy S20 +, немає ніякої оптимізації. Вам просто потрібно прийняти цей факт. Можливо, ситуація зміниться в наступному році з виходом Exynos 1000.

Декілька днів назад з’явилися чутки про те, що в Samsung Galaxy Note 20 може використовуватися поліпшену версію Exynos 990, яку правильніше було б назвати Exynos 990 Plus. Джерела стверджували, що оновлена однокристальна система буде сильно відрізнятися від Exynos 990, яка використовувалася в деяких смартфонах лінійки Galaxy S20.

Своє повідомлення інсайдер підкріпив порівняльними результатами тестування Samsung Galaxy Note 20 і Samsung Galaxy S20 + в популярному бенчмарку Geekbench.

Презентація лінійки смартфонів Samsung Galaxy Note 20 очікується на спеціальному заході Samsung Galaxy Unpacked, яке пройде 5 серпня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.