Експерти протестували фронтальну камера у OnePlus Nord

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Позалицятися до шанувальниками селфі було вирішено в OnePlus Nord, запропонувавши вперше в історії компанії два датчика зображення на передній панелі. Але чи зможе новинка претендувати на звання одного з найкращих селфіфонів?

На жаль, вердикт журналістів видання Androidauthority говорить про те, що фронтальна камера OnePlus Nord аж ніяк не предмет для гордості компанії. Вони протестували її і прийшли до висновку, що якість знімків на неї посереднє.

Нагадаємо, що смартфон отримав спереду два датчика, де головний на 32 Мп, а допомагає йому шірік на 8 Мп. Зате кут огляду у другого цілих 105 градусів. Це дозволить «впихнути невпихаєме» в автопортрет і в цьому плані OnePlus Nord повністю виправдовує очікування. Але по-справжньому красивими фото будуть тільки вдень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти відзначають, що знімки виходять переекспонований при обмеженому контрасті. Не сподобалася їм робота бьютіфікатора, який намагається зробити обличчя «красивішим» навіть тоді, коли фільтр відключений. У числі слабких сторін фронталки вони назвали велику кількість цифрових шумів і розмиті відблиски. А ось портретні знімки на Фронталки OnePlus Nord виходять гідні.

Селфі-камера, яка розчаровує

Особливо різко погіршується якість фото при зйомці в приміщенні або слабкому освітленні. Знімки грішать втратою деталізації, виглядає розмитою, їм не вистачає різкості.

За результатами тесту селф-камери, багато питань викликає програмне забезпечення смартфона. Хоча можливість виправити оновленнями цілий ряд косяків, у журналістів Androidauthority викликає скепсис. Вони вважають, що якість знімків на фронтальну камеру OnePlus Nord знаходиться не на належному рівні, вона в цілому налаштована некоректно. У підсумку вона видає фоточки на одному рівні з бюджетними і середнього рівня смартфонами Xiaomi і Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.