Компанія OnePlus працює над ще одним смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім нещодавно компанія OnePlus представила смартфон Nord, і одразу ж в Мережі з’явилася непідтверджена інформація про можливу розробку ще одного недорогого смартфона. Це інформація з’явилася після того, як фахівці з XDA Developers попорпалися в коді Oxygen OS 10.5. Саме там були виявлені посилання на інші продукти, зокрема, SM6350. За їхніми припущеннями, це якась деталь, нещодавно представленого чіпсета Snapdragon 690 5G.

Компанія OnePlus працює над ще одним смартфоном

Відзначимо, що це перший чіпсет в лінійці пристроїв Snapdragon 600, яку випускає Qualcomm з підтримкою технології 5G. Це восьмиядерний чіпсет, який на 60% могутніший моделі Snapdragon 675. Модель має підтримку діапазону 6Ghz і mmWave. Також в коді були виявлені дані про кодову назву нового смартфона – «Біллі». Більш того, в даних присутні чотири номери моделі пристрою: BE2025, BE2026, BE2028 і BE2029.

Компанія OnePlus працює над ще одним смартфоном
Але навряд чи варто сподіватися, що це різні моделі пристроїв від OnePlus. Тут скоріше мова йде про регіональні варіанти Що стосується кодового імені нового пристрою, то представники XDA Developers вважають, що воно відноситься до виконавця Billie Eilish. І в цьому немає нічого дивного, адже модель Nord виходила під кодовим ім’ям Avicii (ім’я шведського діджея). До речі, ця не перший витік, де згадується чіпсет Snapdragon 690 і виробник OnePlus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus працює над ще одним смартфоном
Ще на початку липня в базі даних Geekbench виявили згадку цього чіпсета і бренду OnePlus. Хоча, як зазначають експерти, такі деталі легко підробити і звертати увагу на подібні згадки поки не варто. А ось наявність в тому ж Geekbench даних про модель BE2028 дає задуматися над тим, а чи не працює виробник дійсно над ще одним пристроєм? А поки ж припущень більше, ніж фактів, так що нам варто запастися терпінням і чекати офіційної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.