Samsung випустить найдешевший смартфон на базі Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години назад виявився офіційно представлений найдешевший смартфон на базі Android від цього виробника, а називається новинка Galaxy M01 Core. Цей телефон з початкової цінової категорії, тому так чи інакше дозволити собі його покупку може абсолютно кожен.

Новинка оснащена досить слабким технічним оснащенням, проте таке обумовлено зовсім не бажанням виробника заощадити, а саме прагнення зробити цей апарат як можна більш доступним для всіх користувачів. Дана модель підійде всім тим, хто хоче просто користуватися сенсорним телефоном для дзвінків, листування, використання месенджерів, прослуховування музики і відвідування веб-сайтів. Грати на такому телефоні, звичайно, також можливо, але через обмежену продуктивності лише в невеликий перелік відеоігор. Апаратною основою цієї моделі виступає 4-ядерний процесор MediaTek MT6739.

Цей телефон з початкової цінової категорії, тому так чи інакше дозволити собі його покупку може абсолютно кожен. Новинка оснащена досить слабким технічним оснащенням, проте таке обумовлено зовсім не бажанням виробника заощадити, а саме прагнення зробити цей апарат як можна більш доступним для всіх користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дана модель підійде всім тим, хто хоче просто користуватися сенсорним телефоном для дзвінків, листування, використання месенджерів, прослуховування музики і відвідування веб-сайтів. Грати на такому телефоні, звичайно, також можливо, але через обмежену продуктивності лише в невеликий перелік відеоігор. Апаратною основою цієї моделі виступає 4-ядерний процесор MediaTek MT6739.

Інше технічне оснащення цієї моделі включає в себе 5,3-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю HD + (1480 на 720 пікселів), 1/2 ГБ оперативної і 16/32 ГБ постійної пам’яті, слот для установки карт пам’яті microSD, підтримку одночасної роботи з двома SIM-картами, а разом з тим, крім того, інтерфейси microUSB і 3,5 мм для навушників.

Серед бездротових модулів даної моделі можна виділити наявність Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, Wi-Fi 802.11n і GLONASS. На тильній частині корпусу Samsung Galaxy M01 Core, виконаного з полікарбонату, знаходиться 8 Мп основна камера, тоді як на лицьовій частині можна зустріти 5 Мп фронтальну камеру, яка дозволяє робити селфі або записувати відео з роздільною здатністю HD. Новий мобільний пристрій надійде в продаж в трьох колірних рішеннях. В якості ОС телефону виступає платформа Android Go 10 від Google.

На вибір покупців пропонують чорне, червоне і блакитне забарвлення, у всіх з яких новеньке мобільний пристрій виглядає досить привабливо, тому при виборі варто відштовхуватися від своїх смакових переваг. У продаж надійдуть дві моделі телефону, одна з яких оснащена 1/16 ГБ пам’яті, а інша, більш просунута, може похвалитися 2 ГБ оперативної і 32 ГБ внітрішньої пам’яті. Офіційна рекомендована ціна новинки складає всього $ 75 за базову модель і лише $ 87 за просунуту конфігурацію, володіє яка вдвічі більшим об’ємом пам’яті, причому як вбудованої, так і оперативної.

Офіційні продажі телефону почнуться вже з 29 липня, але поки що тільки в Індії. Чи вийде цей апарат в інших країнах світу поки що точно невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.