iPhone 12 Pro Max отримає акумулятор рекордної ємності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базах даних корейських та китайських регуляторів була знайдена реєстраційна інформація стосовно ємності акумулятора з маркуванням (A2389). Ця позначка свідчить про те, що це смартфон компанії Apple. Батареї з подібним маркуванням використовуються в мобільних пристроях iPhone. Новий елемент живлення зарезервований для смартфона Apple. Специфікації акумулятора свідчать про те, що новий iPhone може стати рекордсменом по автономності.

Ємність нової батареї, яка була помічена в останніх звітах – 4380 мАг. До цього компанія Apple виробляла смартфони з акумуляторами до 4000 мАг. Інсайдери мають спільну думку відносно того, що настільки потужний елемент живлення буде використовуватись у найбільшій моделі нової лінійки – iPhone 12 Pro Max.

Однак деякі надійні джерела спростовують цю інформацію, повідомляючи про акумулятор А2466, ємність якого значно менша – 3687 мАг. Флагманський iPhone 12 Pro Max достатньо великий екран, а також підтримку 5G, тому поява потужного акумулятора виглядає доречною. Яке остаточне рішення прийме компанія Apple, наразі невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.