Порівняли камери нового OnePlus Nord і Apple iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього лише тиждень тому OnePlus представила недорогий за мірками фірмової лінійки смартфон OnePlus Nord. Керуючись тим, що ціна новинки ідентична прайсу бюджетному iPhone SE (2020), який вийшов в середині квітня поточного року, автор YouTube-каналу SuperSaf влаштував «фотобитву» між двома «бюджетниками» популярних брендів – і оголосив переможця.

При тестуванні фронтальної камери блогер зазначив, що максимальна роздільна здатність при захопленні відео для iPhone SE (2020) становить 1080p, в той час як OnePlus Nord може знімати відео з роздільною здатністю 4K. При цьому в останнього відзначається хороша деталізація неба і коректна робота алгоритму HDR – але тільки до моменту включення допоміжного ширококутного об’єктиву.

Ґаджет Apple оснащений єдиним 7-мегапіксельним селфі-датчиком, в той час як OnePlus використовувала два сенсора – на 32 і 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер порівняв камери «бюджетників» OnePlus і Apple

Включивши відеозапис на основну камеру, блогер зазначив, що OnePlus набагато краще справляється зі стабілізацією, хоча робота автофокусу у смартфонів реалізована однаково добре. Фотоможливості пристроїв багато в чому доповнюють один одного: в певних умовах iPhone SE 2020 демонструє більш природну картинку, в той час як OnePlus Nord краще справляється з HDR.

Крім того, в пристроів істотно відрізняється алгоритм корекції – на смартфоні Apple текстура шкіри виглядає природніше, але ось з розмиванням фону в портретному режимі краще справляється OnePlus Nord. Беззаперечним переможцем смартфон OnePlus Nord став при зйомці в умовах недостатнього освітлення завдяки наявності додаткових датчиків і більш високої чутливості матриці.

Резюмуючи порівняння двох смартфонів вартістю € 399, блогер зазначив, що в разі покупки зупинився б на OnePlus Nord завдяки більш широкому набору апаратних можливостей.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.