Представлені нові версії бестселерів Redmi Note 9 Pro і Note 9 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії Xiaomi і Redmi представили нові версії популярних недорогих смартфонів Redmi Note 9 Pro і Note 9 Pro Max, які спочатку будуть доступні в Індії.

Redmi Note 9 Pro тепер буде доступний у версії 4 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, в той час як Redmi Note 9 Pro Max вийде в версії з флагманським об’ємом пам’яті: 8 Гб оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті.

Нова версія Redmi Note 9 Pro надходить в продаж вже сьогодні і пропонується за ціною близько 214 доларів. При цьому флагманська версія Redmi Note 9 Pro Max стане доступна для придбання вже завтра, її ціна складе 267 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що обидва телефони оснащені слотами для установки карт пам’яті MicroSD 128 ГБ, так що у користувачів точно не виникнуть проблеми з нестачею вільного місця.

В якості апаратної основи Note 9 Pro Max виступає однокристальна система Qualcomm Snapdragon 720. Фронтальна камера пристрою врізана в центральну верхню частину екрану, який має діагональ 6,67 дюйма. Передня і задня панелі пристрою покриті захисним склом Corning Gorilla Glass 5. Дактилоскопічний датчик розташовується на бічній панелі. Камера включає головний модуль дозволом 64 Мп, ультраширококутний камеру роздільною здатністю 8 Мп, 5-мегапіксельну камеру для макро-зйомки і датчик глибини сцени дозволом 2 Мп. При цьому роздільна здатність фронтальної камери становить 32 Мп. Ємність акумуляторної батареї Redmi Note 9 Pro Max складає значні 5020 мА • год. При цьому смартфон підтримують швидку зарядку потужністю 33 Вт, а відповідний зарядний пристрій присутній в комплекті поставки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.