Нещодавно представлений бюджетний OnePlus Nord випробували на міцність

Нещодавно представлений бюджетний OnePlus Nord випробували на міцність
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетний 5G-смартфон OnePlus Nord був представлений трохи менше тижня тому. Смартфон може запропонувати продуктивну начинку, включаючи Snapdragon 765G, і відмінну, за сучасними мірками, камеру за демократичну вартість. Але як щодо міцності?

OnePlus Nord потрапив на випробування відомому блогеру JerryRigEverything, який знаменитий своїми «краш-тестами» смартфонів. В цілому, смартфон радує своєю міцністю, але тільки якщо не застосовувати до нього занадто багато зусиль.

Передня панель OnePlus Nord виконана зі скла Gorilla Glass 5, що дає йому стійкість до випадкових пошкоджень, наприклад, ключів в кишені. Примітно, що дактилоскопічний датчик, розташований під екраном все ще відмінно спрацьовував, за умови того, що область визначення була подряпана. Злегка підводить тільки рамка смартфона, виконана з пластика з металевою обробкою зверху. Корпус смартфона легко піддається пошкодженню канцелярським ножем, можливо, при падінні на краях можуть залишитися вм’ятини. З іншого боку, з огляду на вартість смартфона, OnePlus потрібно було на чомусь заощадити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, на заключному етапі тестування OnePlus Nord не вижив. Блогер з достатнім зусиллям погнув смартфон, і його екран тріснув в декількох місцях. У житті ж, якщо користувач випадково сяде на OnePlus Nord, висока ймовірність того, що зі смартфоном не трапиться нічого страшного.

Нагадаємо, глобальні продажі OnePlus Nord стартують 4 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.