Перший смартфон Xiaomi з відсіком для бездротових навушників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський технологічний гігант запатентував унікальний концепт смартфона, аналогів якому наразі не має на сучасному ринку мобільних пристроїв. На верхній панелі новинки Xiaomi знаходиться спеціальний відсік. В ньому можна зберігати та заряджати бездротові навушники. Якщо підсумувати, то виробник активно працює над реалізацією технології, яка назавжди дозволить відмовитись від використання зарядних футлярів. Це дуже практичне рішення.

Спеціально для цього смартфона компанія Xiaomi створить бездротові навушники, верхня частина яких буде обертатись. Її положення треба змінювати в залежності від типу використання – зарядка або прослуховування музики. Синхронізація зі смартфоном здійснюється по Bluetooth. Навушники отримають підтримку технології подавлення шуму.

Цікаво, що раніше керівники компанії Xiaomi неодноразово говорили про те, що в сучасних смартфонах апаратні елементи настільки розташовані щільно, що іноді навіть важко інтегрувати звичайний роз’єм 3,5 мм. Однак тепер інженери китайської компанії мають знайти вільне місце для додаткового відсіку. Зображення концепту також натякають на те, що модуль фронтальної камери буде інтегрований в дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.