Ймовірний дизайн iPhone 12 Max та Apple Watch Series 6 показали на концептах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнери з групи North’s Globe Concepts створили кілька концептуальних забарвлень, для нових iPhone 12 і Apple Watch Series 6. У центрі уваги опинився варіант темно-синього кольору. Однак крім цього група дизайнерів створила додатково концепти червоного, білого і чорного кольорів.

Ймовірний дизайн iPhone 12 Max та Apple Watch Series 6 показали на концептах

По-перше, дизайн iPhone 12 Max схожий на iPad Pro поточного покоління Apple, так як в попередніх звітах вказувалося, що серія iPhone 12 буде черпати натхнення в цих планшетах, очікується наявність плоских країв для пристроїв Apple. Це також означає, що Apple, швидше за все, буде дотримуватися плоского дисплея, а не 2.5D-рішення для скла, як більшість конкурентів технологічного гіганта. іPhone 12 Max, показаний в концепті, також оснащений потужним блоком задньої камери, на що вказували численні витоки.

44-міліметрова версія Apple Watch Series 6 має, на зображеннях, таке ж забарвлення як і смартфон, хоча і виглядає точно так само, як нинішнє покоління Apple Watch Series 5 з більш тонкими рамками. Компанія North’s Globe Concepts також згадує, що покупка обох обійдеться покупцеві в 1148 доларів, 749 доларів для iPhone 12 Max і 399 доларів для Apple Watch Series 6. Ціна iPhone 12 Max знову ж відповідає попереднім опублікованим витокам, але ніяких додаткових подробиць про ціни на Apple Watch Series 6 надано не буде, хоча, можливо, ми скоро дізнаємося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірний дизайн iPhone 12 Max та Apple Watch Series 6 показали на концептах

Також ходять чутки, що ця версія темно-синього кольору замінить поточний колір Midnight Green. На даний момент фарбуванням займається японська компанія Seiko Advance, яка удостоїлася похвали генерального директора Apple Тіма Кука, який похвалив партнера компанії за дотримання таких високих стандартів якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.