Redmi готує принципово новий смартфон – презентація 4 серпня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні вранці компанія Redmi на своїх офіційних сторінках в соціальних мережах опублікувала тизер, який натякає на презентацію принципово нового смартфона. Анонс новинки заплановано на 4 серпня. В описі тизера сказано, що новий смартфон буде суттєво відрізнятись від попередніх моделей. Слово «Prime» натякає на те, що китайський виробник готує флагман. Однак поява слова «Nine» викликає певні сумніви в новизні. Не виключено, що побачимо оновлення однієї з основних лінійок бренду.

Деякі джерела повідомляють, що в такий спосіб компанія Redmi просуває індійську версію смартфона, який раніше вже дебютував в Китаї. Можливо, мова йде про одну з моделей лінійки Redmi 9. Однак деякі інсайдери не виключають можливості презентації принципово нової моделі з флагманськими технічними характеристиками.

Після ретельного знайомства з тизером, можна виділити декілька цікавих моментів. По-перше, виробник натякає на підтримку швидкої зарядки. По-друге, нижня рамка екрану вийшла достатньо широкою. Презентація нового смартфона Redmi відбудеться 4 серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.