Xiaomi Redmi Note 9 порівняли з Redmi Note 9 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Інформаційний ресурс notebookcheck.net порівняв характеристики кращої моделі Redmi Note 9 і найдешевшої версії Redmi Note 9 Pro, які мають різницю у вартості в 20 доларів США.

Реклама

Починаючи з Geekbench, Redmi Note 9 Pro отримав 572 бали. Для порівняння, Redmi Note 9 отримав результат 357 очок. Це значна перевага, близько 60%, для Redmi Note 9 Pro.

Xiaomi Redmi Note 9 порівняли з Redmi Note 9 Pro

Це домінування Pro версії триває і далі на AnTuTu. Там Redmi Note 9 Pro отримав рахунок 101 019. Redmi Note 9, набрав всього лише 74 066 балів. Це стрибок потужності на 36% між Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro. Можна з упевненістю сказати, що Snapdragon 720G забезпечує продуктивність процесора приблизно на 40% вище, ніж у Helio G35.

Поки немає оцінок 3DMark для Redmi Note 9, але AnTuTu показав гідну альтернативу, як бенчмарк. На тесті GPU AnTuTu Redmi Note 9 Pro заробляє 71 571 балів. Звичайний Redmi Note 9 отримав 41 644 бали. І знову Snapdragon 720G повністю знищує Helio G35, показуючи 72% перевагу в відділі графічних процесорів.

Xiaomi Redmi Note 9 порівняли з Redmi Note 9 Pro

Отже, що ж дає різниця в 20 доларів для користувачів? Судячи з тестів досить багато. Також важливо відзначити, що Redmi Note 9 Pro підтримує тип пам’яті UFS 2.1. Що позитивно позначається на швидкості роботи смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: